Dagen T

Klockan 12 idag ska jag till tandläkaren eller jag borde väll säga rotfyllningsspecialisten. Jag hoppas verkligen att tanden och jag mår bättre efter det. Har funderat över vilken tand det är som gör ont, antingen är det tanden längst in, längst upp på vänster sida. Eller så är det tanden bredvid. Den längst in är redan rotfylld men med ett material som har strulat, den andra är inte rotfyll. Det är bara att vänta och se.

Nu har jag kommit hem från specialisten och det var både bra och mindre bra besked. Till att börja med reagerade min kropp på rensningen av tanden på höger sida. Därför har jag ont och har fått pencillin. Den andra tanden, den på vänstra sidan, kunde tandläkaren inte göra något åt. Eftersom han är rotfyllningsspecialist så får han bara röra tänder som är remitterade till honom och det är inte de tanden. Så det var bara att gå hem och boka en tid till en vanlig tandläkare. Vilket jag har gjort, ska dit om någon timme. De positiva är dock att det kan vara så att det enbart är ett hål i tanden eller till och med så att tanden blir öm och irriterad eftersom jag biter ihop på nätterna. Nu är det bara att vänta och se, igen. Höra vad tandläkaren säger.

Så var jag hemma igen efter nästa tandläkarbesök. Var på Skanstulls tandklinik och det kändes riktigt bra. Så nu är andra tanden innefrån i underkäken på vänstra sidan lagad. Förhoppningsvis räcker en lagning men hr jag otur så måste tanden rotfyllas. Tänk att det aldrig tar slut. *suck*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: