Bok: Drunkna inte i andras känslor av Maggan Hägglund och Doris Dahlin

För många år sedan läste jag Drunkna inte i dina känslor av Maggan Hägglund och Doris Dahlin (läs min recension: Bok: Drunkna inte i dina känslor). Häromdagen läste jag ut uppföljaren Drunkna inte i andras känslor. Jag har läst en del annat av Maggan Hägglund och även lyssnat på intervjun med henne i HSP-podden med Leveby och Klar så jag känner igen en hel del i boken. Det är nästa som om jag redan läst boken vilket det visar sig att jag har, boken är tidigare utgiven med titeln Hitta din känslostyrka (2017). Läs min första recension av boken: Bok: Hitta din känslostyrka av Doris Dahlin och Maggan Hägglund

Oavsett är boken enkel och tydlig, rak på sak men med glimten i ögat. Jag är glad att jag läste den igen då jag just nu går igenom ett förändringsarbete, jobbar med mina relationer och att sätta gränser. Att läsa boken var en bra påminnelse om vad jag redan vet, vad jag kan och vem jag är. Jag behövde också påminna mig själv om att det är okej att prioritera sig själv, att må bra i sig själv och att sätta gränser mot andra, oavsett om det är familj eller vänner.

Jag gillar Maggan och Doris sätt att skriva, det är personligt, innerligt, känslosamt och roligt. Tack för att ni finns och för att ni delar med er av era erfarenheter!

Så här skriver Adlibris om boken: Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar sig efter omgivningen.

I uppföljaren till försäljningssuccén Drunkna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla som längtar efter att vara sig själva mitt ibland alla andra utan att bli ”mosade” av sin omgivning men inte heller bli offer för sina egna känslosvall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: