Påskkrans

En av mina nya favoriter att göra är säsongsbetonade kransar till dörren. Nu var det dags för en påskkrans. Idén började falla på plats efter ett besök på Hobbyboden i Finspång. Grunden till kransen ser ni nedan. Färgvalet föll på neongult, cerise, rosa och orange.

Foto: Sofie

Jag började med att fästa neongult silkepapper på en frigolitring. Sedan knöt jag en rosett av bandet jag valt ut. Glad Påsk-skylten köpte jag färdig. Jag hade även köpt tre frigolitägg som jag dekorerade med tre olika silkespapper: cerise, rosa och gult (mönstrat). Jag tyckte kransen så lite enkel ut så jag fäste en tupp på ett av äggen. Men det var något som inte stämde…

Foto: Sofie

I lördags jobbade jag vidare på kransen, jag ville inte använda mig av fjädrar då de är äkta fjädrar och det går emot mina värderingar. Så valet föll på pappersblommor, fjärilar, pärlor och en bit gult presentsnöre. Jag använde även två olika Stickles (glitterlim) för att dekorera blommorna med.

Det jag helt enkelt gjorde var att dekorerar de andra två äggen och området runt äggen. Sedan placerade jag ut några dekorationer runt rosetten samt uppe till vänster för symmetrin. Jag är nöjd med resultatet och det ska bli roligt att sätta upp kransen på dörren.

Foto: Sofie
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: