Mala från Nouelle

Tänk vad fantastiskt Internet och sociala media kan vara. Eftersom jag intresserad mig för kristaller och gjort en del sökningar om kristaller på nätet så fick jag upp ett tips på Instagram om företaget Nouelle. Jag blev lite nyfiken då jag såg att Nouelle gör vackra halsband, det visade sig att det inte var vilka halsband som helst utan malas

Butiken ligger på Grevgatan 69 och i fredags begav jag mig dit för att titta. Det slutade med att jag köpte en Divine Mala som står för kärlek, lugn och frid. Så här beskrivs malan på hemsidan:

Handknuten Mala av underbar rosa Opal. Rosa Opal, som anses vara drottningen av ädelstenar, är en sten för lugn och ro som hjälper dig att försiktigt få kontakt med dina känslor. Rosa opal anses vara en mycket feminin sten som rensar och lugnar hjärtat och ger en känsla av kärlek.

Foto: Sofie

Just denna Mala talade till mig, färgen är underbar i olika nyanser av ljust rosa och jag blir lugn bara av att titta på det. Där och då valde jag mellan detta och en mörkblå Truth Mala men jag gjorde rätt. För mig var det viktigt att välja den Mala som kändes rätt och som samtidigt kan tillföra något för just min personliga utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: