Middag på Cok Najs

Innan N och jag var och såg Fifty Shades Freed åt vi middag på Cok Najs,, en nyöppnad kebabrestaurang i Linköping. Det var i princip fullt på restaurangen så vi fick vänta några minuter på ett bord. Under tiden hann vi bekanta oss med menyn vilken består av fyra steg:

  1. Egen eller dela?
  2. Döner eller falafel och halloumi?
  3. Bröd eller tallrik?
  4. Lägg till sås och tillbehör

Vi valde varsin egen kebab i bröd, jag tog en Paula med falafel och halloumi. Tyvärr missförstod jag menyn och trodde att man valde falafel eller halloumi men det gick att peta bort falafeln. Utöver proteinet var det mango/ananassås, avokado, picklad lök och vitlökssås i brödet. Egentligen är det korianderkräm i en Paula men eftersom jag inte tycker om koriander bytte jag sås. Bröder var fantastiskt gott, kombinationen halloumi, avokado och mango/ananassås var suverän. Det var kanske något mycket vitlökssås. På det hela taget en väldigt fräsch kebab.

Foto: Sofie

N valde en Bengt med döner. Den består av rödlök, feferoni och kebabsås. Vi var båda nöjda med maten. Lokalen är modern och personalen trevlig. Jag misstänker att vi kommer tillbaka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: