Bio: Pitch Perfect 3

Då var det än en gång dags för äventyr med tjejerna i a cappella-gruppen The Bellas. I den första filmen, Pitch Perfect får vi lära känna tjejerna i Bellas. Beca har precis börjat på Barden University och vill inget hellre än att åka till Los Angels för att producera musik. Mycket motvilligt går hon med i a cappella gruppen The Bellas och nästan lika motvilligt erkänner hon att hon älskar a cappella. Så pass att hon tar över ledarskapet över gruppen efter Aubrey.

I den andra filmen, Pitch Perfect 2  är tjejerna på väg att ta examen. Samtidigt ska Emily börja på universitetet och hennes högsta önskan är att gå med i The Bellas. Problemet är doc k att The Bellas har gjort bort sig i TV och inte får hålla uttagningar för nya medlemmar. Hur ska Emily nu bli medlem i Bellas och hur ska gruppen återgå sitt rykte?

Tre år senare har alla gått vidare med sina liv men inget blev riktigt som någon av dem tänkt sig. Emily är i sluttampen på sina studier och det går bra för The Bellas, kanske lite för bra… Pitch Perfect 3 handlar om livet efter universitetet, om livet mittemellan studentlivet och vuxenlivet. Tjejerna blir erbjudna att åka på en välgörenhetsturné och kastar sig in i det hela med hull och hår. Tyvärr tycker jag att det är lite mindre musik i den här filmen men den är ändå bra. Men nu är troligen Pitch Perfect-berättelsen slut.

Så här skriver sf.se: Nu utexaminerade från college och ute i den riktiga världen där det krävs mer än cappellasång för att ta sig fram, återkommer The Bellas i Pitch Perfect 3, det sista kapitlet i den älskade serien. Medlemmarna i The Bellas har nu splittrats och de enskilda individerna upptäcker svårigheten att skapa egna sångkarriärer. Men när de får chansen att återförenas för en välgörenhetsturné, samlas tjejerna för att skapa musik till denna sista turné och tillsammans bidra till vissa tvivelaktiga beslut som tas längs vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: