Shaker cards eller dekorationer

Foto: Sofie

Igår lekte jag lite med två set av stansar from Lawn Fawn, Stitched Circle Stackables och Stitched Circle Frames. De passar perfekt ihop och gör det enklare att göra shaker cards. Dessa går att använda som kort i sig eller som dekorationer på exempelvis ett kort

Den till vänster har en svart bakgrund och ram, jag har även gjort en inre cirkel i ett gulmönstrat papper. Sedan har jag tryckt texten ”love you tons” och fyllt ramen med paljetter. Jag valde att sätta fast elefanterna och ett litet hjärta på plasten. Stansarna och de matchande stämplarna heter ”Love you tons” och kommer från Lawn Fawn.

Den till höger har en blå bakgrund och ram, dock har jag byggt upp ramen med svart papper. Sedan har jag tryckt texten ”the sky’s the limit” och fyllt ramen med paljetter. Jag valde att sätta två moln innanför ramen och ett på ramen tillsammans med en luftballong. Stansarna och de matchande stämplarna heter ”Blue skies” och kommer från Lawn Fawn.

Det är lite pillrigt att hålla på med shaker cards och det gäller att låta klistret på ramen torka innan man stoppar i paljetterna. Men det är roligt och den tre dimensionella effekten med paljetterna ger det där lilla extra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: