Bok: För dig den enda av Sylvia Day

for-dig-den-enda

Äntligen har den femte och sista delen kommit i Crossfire-serien, äntligen ska vi läsare få veta om Gideon och Eva klarar av att leva tillsammans. I fjärde boken gifter sig de i hemligheten. I den femte boken får vi följa de nygifta, hur de berättar för sina föräldrar och hur de bestämmer sig för att förnya sina löften för familj och vänner. Denna gång är boken skriven växelvis ur Gideon och Evas perspektiv. Det är spännande att få ett slut på berättelsen, sexscenerna är fortfarande heta men på något vis känns det hela tiden att det är slutet, att det inte finns så mycket mer att berätta. Hela boken genomsyras av frågan om Gideon och Eva kommer klara av att leva tillsammans, om de litar på varandra tillräckligt. Svaret får du om du läser boken…

Så här skriver AdLibris om boken: ”Gideon Cross. Att förälska mig i honom var det lättaste jag någonsin gjort. Det hände omedelbart. Fullkomligt och oåterkalleligt. När vi gifte oss gick alla mina drömmar i uppfyllelse. Att vara gift med honom är mitt livs kamp. Kärleken förändras. Vår kärlek är både ett skydd mot stormen och en storm i sig. Två trasiga själar sammanflätade till en.

Vi har blottat oss fullständigt för varandra. Alla hemligheter har kommit fram. Gideon är min spegel som reflekterar alla mina brister och ser skönheten i mig som jag själv har svårt att acceptera. Han har gett mig allt. Nu måste jag bevisa att jag kan vara hans klippa. Och att vi tillsammans kan stå emot dem som gör allt för att vi ska glida isär.

Att hänge sig åt vår kärlek var bara början. Kämpa för den kommer antingen göra oss starkare än någonsin eller förstöra allt för evigt.”

För dig den enda är den efterlängtade sista delen i Crossfire-serien som har fängslat läsare världen över.

Läs mer: Sylvia Day, Bok: För dig fångad av Sylvia Day och Bok: Längta av Sylvia Day

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: