Tips: Villa Nicola

Villa Nicola är ett underbart City B&B i centrala Amsterdam. Första gången vi besökte Werner (ägare och värd) och Villa Nicola vara sommaren 2015 under vår 10 dagars bilsemester genom Europa. Det var en underbar upplevelse och vi valde att åka tillbaka för får smekmånad.

Båda gångerna har vi bott i The Urban suite som ligger på ingångsplanet tillsammans med en lounge.  The Urban suite är ett underbar rum med en lite lounge och ett stort badrum. Denna gång hann vi till och med nyttja badkaret. Frukosten serveras en trappa ner i köket och tiden bestämmer du tillsammans med Werner. På nedre våningen ligger även det andra rummet, The Garden suite. I de övre våningsplanen bor Werner tillsammans med sin man och hund.

Mottagandet är alltid vänligt och det känns lite mer som att komma hem till goda vänner än att bo på hotell. Jag kan varmt rekommendera Villa Nicola om du vill ha en annorlunda boendeupplevelse i Amsterdam. Villa Nicola ligger lite utanför centrum men fortfarande i centrala Amsterdam och det går att gå till de flesta turistattraktioner och shoppinggator.

Video: Sofie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: