Bok: Drömmarnas bro av Karen Kingsbury

drommarnasbro-omslag

Drömmarnas bro av Karen Kingsbury är en romantisk berättelse om två collegestudenter, Molly och Ryan som finner kärleken under sin studietid i Tennessee. De spenderar sina eftermiddagar i bokhandeln The Bridge men ingen av dem vågar erkänna sin kärlek. Bokhandeln blir deras andra hem och ägarna Charlie och Donna bryr sig om de båda unga, precis som de bryr sig om alla sina kunder. Åren går och Molly och Ryan lever bra men ensamma liv. Båda återkommer ständigt till bokhandeln och till varandra i tanken men ingen vågar göra något åt det. En dag förändras livet drastiskt för Charlie och Donna, frågan är om de ska få en andra chans eller om de har gjort sitt? Sker mirakel på riktigt eller existerar de endast i alla de böcker som finns på hyllorna i bokhandeln?

Boken är lättläst, spännande, romantisk, sorglig och svårt att lägga ifrån sig. Jag kommer definitivt att läsa mer av Karen Kingsbury.

Så här skriver AdLibris om boken: ”Molly Allen lever ensam i Portland, men hennes hjärta är kvar i Tennessee, hos en man hon lämnade för fem år sedan. Deras kärlek var speciell, något hon varken förr eller senare upplevt. Efter en bruten förlovning och flera års turnerande med en countryduo bor Ryan Kelly kvar i Nashville. Minnet av Molly har stannat kvar hos honom och han kan fortfarande höra hennes röst som uppmuntrar honom att följa sina drömmar. Under trettio år har Charlie och Donna Barton drivit bokhandeln The Bridge och försett invånarna i mellersta Tennessee med kaffe, ett gott samtal och hyllmetrar av bra böcker, trots tider av sviktande bokförsäljning. När sedan en tragedi inträffar förändras plötsligt allting. Bartons befinner sig nu mitt i en ofattbar brustenhet med möjligheter som verkar ha gått förlorade. Kan miraklet av en andra chans verkligen inträffa?”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: