En annorlunda anslagstavla

Jag har saknat en anslagstavla i huset, helst i köket eller i hallen. Men jag har inte velat ha en traditionell anslagstavla, ni vet en i kork utan något snyggare. Gärna något annorlunda. För några veckor sen var N och jag inne i butiken Repris, de säljer begagnade möbler och saker. Men de skapar även nytt av begagnade möbler och saker. Bland annat hade de gjort anslagstavlor utav tavelramar, där tavelduken tidigare satt hade de fäst hönsnät. Jag gillade idén och tänkte att det borde gå att göra själv.

Någon vecka senare hittade vi en vacker ram på Återvinningen i Norrköping, vi köpte även en rulle hönsnät. Men det fick inte så bra, tavelramen var för tunn där jag nitade fast hönsnätet så klamrarna gick rakt igenom ramen. Jag gav upp!

Nästa gång vi besökte Återvinningen hittade jag fler vackra ramar och tänkte att hur svårt kan det vara?! Denna gång köpte jag dock lite tjockare ramar så att häftklamrarna inte skulle gå rakt igenom. Dagen efter gav jag mig på att häfta fast hönsnätet och resultatet blev fantastiskt. Jag gjorde två stycken. Den ena pryder nu väggen i köket 🙂

diy-anslagstavla-okt-2016-2Foto: Sofie

Den andra vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, kanske sälja… Jag köpte nämligen ytterligare två ramar igår 😉

diy-anslagstavla-okt-2016-1Foto: Sofie

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Annika
    Okt 22, 2016 @ 16:05:27

    Coolt. Joakim behöver en anslagstavla till sitt rum 😉

    Gillad av 1 person

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.