Bok: Trollbunden av Sylvia Day

Trollbunden

För några veckor sedan läste jag ut Trollbunden av Sylvia Day. Trots att jag inte var så förtjust i Längta såg jag fram emot att läsa Trollbunden och vilken berättelse. Den är suverän på så många sätt. Ja, det är en sensuell roman eller en erotisk roman om du så vill men storyn är otroligt fyndig och vacker samtidigt som sexscenerna är heta och intensiva. Boken var ett rent nöje att läsa.

Berättelsen handlar om Victoria, en trollkatta och Max, en trollkarl och jägare. Deras vägar korsas då Rådet än en gång har skickat en jägare för att tämja, fånga in och sätta halsband på henne. Det blir dock inte så lätt som Max hade trott då Victorias magiska krafter är starkare än han visste. De försöker båda förföra den andra för att vinna men det slutar med att ingen av dem vinner, eller kanske båda. Det beror på hur man ser på saken…

På baksidan av boken står det så här: I den här katt-och-råtta-leken är allt en illusion, men passionen är så verklig som den kan bli.

Max Westin. Sex personifierad. Doften hängde i luften, hon kände det i hans närhet. Allt hos honom var lite grovt, lite strävt. En primitiv varelse. Precis som hon. Han höll hennes hand lite för länge och ögonen med de täta ögonfransarna avslöjade hans avsikter att ta henne. Att tämja henne. ”Victoria.” Hennes namn, bara ett ord, men uttalat med sådan äganderätt att hon nästan kände halsbandet runt sin hals. ”Det ligger i din natur”, mumlade han med munnen nära hennes öra. ”Viljan att bli tagen.”

Trollbunden är en sensuell berättelse om stark åtrå och het passion.

Läs mer: Sylvia Day, Bok: För dig fångad av Sylvia Day och Bok: Längta av Sylvia Day

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: