Bio: Terminator – Genisys

I söndags såg vi Terminator: Genisys. Terminator är och förblir Terminator och det är roligt att se åldrad Arnold Schwarzenegger. Däremot är berättelsen lite rörig och det märks att det var många år sen jag såg den första Terminator-filmen. I denna film får vi möte Kyle Reese (Jai Courtney) som barn när han för första gången träffar John Connor (John Clarke). Året är sedan 2029 och John leder attacken mot Skynet för att en gång för alla besegra maskinerna. Skynet låter sig dock inte överlistas och John skickar tillbaka Kyle till 1984 för att skydda Sarah (Emilia Clarke). Men det 1984 Kyle kommer till är inte det 1984 John talat så mycket om. Kyle kastas istället in i en alternativ dåtid och en alternativ framtid. Hur ska detta gå? Hur ska de kunna rädda världen?

Filmen är som sagt lite rörig men om man bortser från det har den samma humor som de gamla filmerna. På det hela taget var det en helt okej film, däremot hoppas jag att det är en sista Terminatorfilmen som görs.

Så här skriver sf.se: När John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, däribland ”The Guiardian”, farliga nya fiender och ett oväntat nytt uppdrag: att återställa framtiden.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Annika
    Aug 04, 2015 @ 02:54:28

    Arnold har manuskriptet klart till en film till iaf

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: