Bio: Magic Mike XXL

magic-mike-xxl
Foto: Claudette Barius (länk)

Idag har jag varit på bio och sett Magic Mike XXL uppföljaren till Magic Mike (läs recensionen: Bio: Magic Mike). Mike har slutat som strippa och driver numera sin egen möbelfirma. En dag får han ett telefonsamtal från en gammal vän, vännen säger att de är i stan och att Dallas har lämnat dem. Vidare frågar vännen och han vill komma och träffa honom och de andra. Mike som tror att Dallas har dött beger sig till hotellet där killarna bor. Men självklart får han ett annat mottagande än han väntat sig…

Dallas har i själva verket inte dött utan flyttat utomlands och lämnat killarna i sticket. Nu tänker de bege sig till årets stora stripkonvent för att bjuda på en sista spektakulär show. Men får de med sig Mike på resan?!

Filmen bjuder på många skratt och dansscenerna är både underhållande och heta. Jag gick ut från bio och kände mig lätt till sinnes, detta är helt klart en feel good-film som får en på gott humör. Handlingen är kanske inte den bästa men det gör ingenting, igenkänningsfaktorn är hög och killarna bjuder på ett antal heta scener. Helt klart en film som kommer att hamna hemma i bokhyllan!

Så här skriver sf.se: Det har gått tre år sedan Mike slutade som manlig strippa och resten av killarna i Kings of Tampa har också bestämt sig för att lägga av. Men först vill de bjuda på en sista storslagen, svettig och helt oförglömlig show med ingen mindre än legenden Magic Mike som kvällens huvudnummer.

Sommarens STÖRSTA och mest underhållande tjejgängsfilm alla kategorier är snart på en bio nära dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: