Bok: Secret: delade hemligheter av L. Marie Adeline

I dagarna läste jag ut Secret: delade hemligheter, uppföljaren till Secret: det hemliga sällskapet (läs mer: Bok: Secret: det hemliga sällskapet av L. Marie Adeline). Den här gången får vi följa Cassies fortsatt resa inom Secret som ledsagare. Hon träffar Dauphine på en restaurang och tillsammans med Mathilda bestämmer de sig för att hjälpa Dauphine.

Samtidigt som Dauphine påbörjar sina äventyr inom secret inser Cassie att hon har tappat lite av sin glöd. Det blev inte som hon tänkt sig med Will och återigen finner hon sig begravd i arbete. Men det ändrar hon snabbt på när hon träffar Mark, en ung, charmig musiker. Det visar sig dock att han inte riktigt är hennes stil men hon är tillbaka på rätt spår och vågar ta för sig av livet.

Dauphine å andra sidan har inga problem med att ge sig hän åt Secrets fantasier, åtminstone så länge hon får ställa frågor och känner att hon har kontrollen. Secret bearbetar Dauphines fobier en efter en men under en resa i Sydamerika går något snett och ingen vet om Dauphine kommer att fortsätta sin resa, allra minst Dauphine.

Återigen är sexscenerna fantastiska men det som fascinerar mig är de båda kvinnornas berättelser och öde. Hur de båda på olika sätt återfinner sin sexualitet och därmed tron på sig själva. Även denna bok är läsvärd och det ska bli kul att se om det kommer en tredje bok.

Så här skriver AdLibris om boken: Livet har förändrats för Cassie sedan hon upptäckte SECRET, det hemliga sällskapet där kvinnor hjälper varandra att förverkliga sina erotiska drömmar. Det har blivit dags för henne att ta hand om gruppens senaste medlem, Dauphine Mason.

Dauphine är trettioett år och äger en vintagebutik i New Orleans. Hon har knappt tid att tänka på sig själv och känner sig osäker efter ett dåligt förhållande. För att övervinna sina rädslor måste hon lämna det gamla bakom sig, och när hon låter sina fantasier ta över, vaknar hennes inre glöd till liv igen.

Delade hemligheter för oss djupare in i SECRETs hemliga värld. Cassie är nu en av dem som värvar män som medhjälpare till sällskapet, och hennes resa genom Dauphines drömmar förändrar också henne själv. Vi får följa med på gatorna i New Orleans och Buenos Aires, och den här gången är fantasierna ännu vildare och insatserna ännu högre.

Delade hemligheter är tillsammans med den första boken om SECRET, Det hemliga sällskapet, en befriande, passionerad och laddad serie om riktiga kvinnor och deras mest privata hemligheter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: