Tips: Jennie’s Café

Kakbuffé
Foto: Hämtat från Jennie’s Cafés Facebooksida

En dag när vi åkte genom Norrköping såg vi en skylt med Jennie’s Café. Där och då noterade vi det bara. Flera månader senare var vi på jakt efter frukost och kom och tänka på den där skylten vi hade sett. Efter en sökning på nätet och efter lite letande hittade vi fram till Jennie’s Café. Å tur var väll det. För vilken frukostbuffé! Det bjöds på bröd med pålägg, yoghurt/filmjälk/mjölk med flingor, stekta ägg, stekt falukors och så juice, kaffe och te. Å inte var det dyrt, även om jag inte kommer ihåg vad frukosten kostade.

Vill man inte äta frukostbuffé går det att beställa smärgåsar och något att dricka.

Vissa dagar har Jennie’s Café specialarrangemang, exempelvis serverades det våffelbuffé på Våffeldagen. Nu under april serveras kakbuffé varannan lördag och afternoon tea (förbokas) varannan lördag. Kakbuffé inklusive dryck kostar 75 kr och afternoon tea kostar 110 kr.

Igår var det dags för kakabuffé och min sambo och jag var där med några vänner. Å vilken buffé (se bild ovan)! Det var ett par sorters småkakor, bullar, muffins, kladdkaka, kärleksmums, mazariner, chokladbollar och en gräddtårta. Jag har säkert glömt något…

Jennie’s Café är gemytligt med trevlig personal. Det är lite som att sitta i någon kök och fika. Smörgåsarna är goda, kaffebrödet likaså och priserna är bra. Jag rekommenderar varmt ett besök på Jennie’s Café!

Adress: Fridtunagatan 3
Telefon: 070-403 12 60
http://www.facebook.com/jenniecafe
http://www.jenniescafe.se

Öppettider: Måndag – fredag 08:00 – 14:00 samt Lördag 10:00 – 14:00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: