Middag: Printz

Ikväll har jag äntligen varit på Printz. En av mina kollegor rekommenderade restaurangen innan jul och jag har varit nyfiken sedan dess. När min väninna och jag skulle bestämma restaurang föreslog jag Printz och hon var positiv.

Printz är en restaurang för alla som vill äta och dricka i en avslappnad restaurangmiljö. Vi tar den goda korven och det välsmakande ölet till nya nivåer.” (Från deras hemsida)

Jag var väldigt nyfiken då Printz har satsat på öl och korv och inget av det tillhör mina favoriter. Men de har en vegetarisk korv på menyn och det gjorde mig imponerad. Än bättre att den vegeteriska korven (gjord på kikärtor) var god. Till min korv valde jag lökringar, pommes, tomatsallad, majonäs med rostad vitlök och pepparketchup. Lökringarna var suveräna, poimmesen god liksom dipperna. Efter maten delade vi på en ostbricka med fikonmarmelad. Det var lite blandade ostar, några godare än andra men det var en trevlig avslutning på middagen och kvällen.

På det hela taget är jag mycket nöjd med besöket och jag kan varmt rekommendera restaurangen. Den är populär så boka bord för säkerhetsskull. Ikväll var det inget evenemang på Tele2 arena så det var något lugnare i mathallen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: