Bok: Äg mig, bind mig av Dominique Payne (pseud.)

ag-mig-bind-mig-en-erotisk-roman-om-underkastelse-och-dominans

För tillfället kommer det många böcker inom erotika genren. Jag har varit en hängiven Harlequin-läsare i många år och tycker att det är kul att vidga mina vyer till denna genre. Tidigare i våras hittade jag Äg mig, bind mig: en erotik roman om underkastelse och dominans av Dominique Payne (psued.) och blev både fängslad och fascinerad. Boken handlar om en kvinna mitt i karriären som får ett svart visitkort med en webbadress på. Nyfiken tar överhand och plötsligt finner hon sig underkastad en Master. Berättelsen känns verklighetstrogen och författaren lyckas fängsla läsaren genom hela berättelsen. Den lämnar en hel del åt fantasin och jag undrar än idag vem som ligger bakom pseudonymet Dominique Payne.

Så här skriver AdLibris om boken: Äg mig, bind mig är en erotisk roman om en kvinnas upptäcktsfärd in i dominansens och lydnadens outforskade värld. En resa från det trygga och välkända in i något nytt och till en början skrämmande, men samtidigt suggestivt och eggande. F. lär sig upptäcka njutningen i kroppslig bestraffning och tjusningen i konsten att lyda sin mästare. Hon finner också överraskande en berusande frihetskänsla i underkastelsens strikta spel. Men allteftersom tiden går, förändras rollerna. Det som till en början var tydligt och självklart förändras successivt. Till slut är det långtifrån givet vem som är mästare och vem som är slav.

Äg mig, bind mig är något så unikt som en nyskriven svensk roman där dominans- och underkastelsekulturen träder fram ur skuggornas dunkla sfär och tar plats i gemene mans vardagsrum.

Njut av frispråkiga sexuella skildringar och avancerade erotiska experiment. När du lagt boken ifrån dig kommer ditt sexliv aldrig mer bli vad det har varit.

Ur boken:
Den tunga dörren glider igen bakom henne med en dov duns. Asfaltens väta glittrar i natten. De svala regndropparna träffar hennes ansikte. Fastnar i ögonfransarna. Glider längs med kindbenen. Nerför hakspetsen. Hittar ner i urringningen. När den första droppen träffar brösten svider det till. Det bränner. Han hade gått hårt åt hennes bröst den här gången. Straffat dem, plågat dem. Vårtorna ömmar. Hon skäms. Hon ryser av minnet men känner skam. Vällusten är förbjuden. Får det verkligen gå till på det här sättet?

DOMINIQUE PAYNE skriver flyhänt och initierat om en sexualitet som sker i det fördolda, en värld som tidigare inte beskrivits av en svensk författare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: