Film: The Last Stand

En skådisar går aldrig ur tiden och är sanna actionhjältar. Arnold Schwarzenegger gör come back i The Last Stand och han är minst lika bra som tidigare. Visst är det en action, en sann action men det duger gott en söndagseftermiddag.

Filmen handlar om sheriffen Ray Owens som har flyttat till den lilla staden Somerton som ligger på gränsen till Mexiko. Sheriffen har en ledig dag och väljer att spendera den i den nästan övergivna staden. Invånarna är på match i en annan stad. Men ganska snabbt märker sheriffen att något inte står rätt till. Samtidigt ska den mexikanska kartelledaren Gabriel Cortez flyttas. FBI blir dock lurade av Cortez hantlangare och det är bara början på en galen biljakt genom Kalifornien till Mexiko. Som tur är har sheriffen huvudet på skaft och tillsammans med sina biträden lyckas han stoppa Cortez killar och senare Cortez, till FBIs förtret.

Det är som sagt en sann actionrulle och en bra sådan. Blodet sprutar, bilar kraschas och det skjuts till höger och vänster. Vill du se Arnold in action är det här filmen att se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: