Bio: Fast and Furious 6

Nu har jag äntligen sett Fast and Furious 6 men måste säga att jag är lite besviken. Jag hade hoppats på många och häftiga bilscener men dessa var få i första halvan av filmen. Annars är filmen i stil med femte filmen. Det är mycket action och en hel del bilkörning (om än lite för lite). Skådisarna är de samma i ”familjen” och Dwayne ”The Rock” Johnson är med även i denna.

Storyn går ut på att Dom och Brian har sökt sin tillflykt till Gran Canaria efter kuppen i femte filmen. Där blir Brian pappa och livet går sin gilla gång, kanske inte på det sätt grabbarna vill men de har det bra. Hobbs jagar skurken Shaw som gör snabba och nästintill felfria inbrott världen över. Efter den senaste kuppen inser Hobbs att han behöver hjälp så han beger sig till Gran Canaria för att be den bäste. Dom finner ingen anledning att hjälpa Hobbs men självklart finns det en hållhake. Hobbs har fått reda på att Doms döda flickvän, Letty jobbar ihop med Shaw. Dom går med på att hjälpa Hobbs då han vill veta vad som hänt. Lever Letty?

Dom, Brian och gänger eller familjen samlas och tillsammans ger dom sig ut på jakt…

Filmen är bra men som sagt, det kunde varit fler bilscener i första halvan av filmen och slutscenen är något överdriven. Annars levererar filmen vad den lovar! Bilporr 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: