Bio: Star Trek Into Darkness

I lördags såg jag Star Trek Into Darkness. Jag måste erkänna att jag kommer inte ihåg den förra filmen men jag gillar Star Trek. Filmen är bra, den är underhållande, spännande och personligen tycker jag att den är gjord i sann Star Trek-anda. Men å andra sidan kan jag inte min Star Trek historia så om det är något som är ologiskt vet jag inte om det.

Jag gillar skarpt Benedict Cumberbatch som Kahn och de andra skådespelarna gör sina roller bra. Helt klart en sevärd film!

Så här skriver sf.se om filmen: Besättningen på Enterprise kallas hem när ett fruktansvärt terrordåd utförts av någon inom deras egen organisation. Stjärnflottan, och allt den står för, förintas, och världen befinner sig i kris.

I denna krigshärjade värld, leder kapten Kirk jakten efter den livsfarlige man som i sig själv är ett massförstörelsevapen, en jakt som även är en personlig vendetta.

Våra hjältar tvingas in i ett episkt schackspel på liv och död, ett spel där kärlek och vänskap står på spel och Kirk måste offra allt för den enda familj han någonsin haft: sin besättning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: