DVD: Downton Abbey – säsong 3

Downton Abbey

En av dem absolut bästa serier som har gjorts är Downton Abbey. Jag såg några snuttar av säsong ett på TV sen valde jag att köpa allihop på DVD (läs tidigare inlägg DVD: Downton Abbey). Så när jag hörde att säsong tre var på väg bokade jag den på cdon och häromdagen damp den ner i brevlådan.

Eftersom jag är hemma och kurerar en förkylning har jag fördrivit tiden med att titta på Downton Abbey och jag fortsätter att älska serien. Säsong tre börjar 1920 och vi får följa familjen och dess tjänarstab i efterkrigstiden. Det stundar bröllop, uppbrott, nya anställda och gamla som dyker upp igen. Serien är på intet sätt tråkig men den känns ändå inte överdriven. Den bjuder på skrattar och tårar och det är svårt att slita sig från TVn. Säsongen består av åtta avsnitt om totalt lite mindre än sju timmar. Även denna säsong avslutas med ett julavsnitt.

Julavsnittet är redan bokat och jag ser fram emot det med lika mycket spänning som jag gjorde säsong tre. Dessutom har jag hört att dem spelar in en fjärde säsong. *spännande*

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Annika
    Jan 30, 2013 @ 06:35:01

    Ser fram emot att få låna säs 3 🙂

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: