Bio: Twilight saga – Breaking dawn, del 2

Som jag har ett fram emot sista delen av the Twilight saga – Breaking dawn, del 2. Första delen hade preminär för ungefär ett år sen (Läs: Bio: Breaking dawn – del 1). Men jag måste erkänna att jag är besviken. För det första hade dem inte behövt dela upp fjärde och sista boken på två filmer, för det andra känns det som om dem har avvikit ganska mycket från boken.

Jag har inget minne av att dem berättar för Charlie, Bellas pappa. Vi får inte veta varför Irina skvallrar till Volturi och Volturi kommer aldrig på besök för att se om Bella har blivit vampyr som utlovat. På många sätt känns det som om dem har hottat upp sista filmen för att locka så många tittar som möjligt och för att skapa något episkt. Men jag tycker inte att dem når ända fram. Visst är slutscenen häftig men ändå överdriven, det är för mycket Hollywood.

Sista filmen fokuserar på Renesmee och hennes uppväxt. Vi får veta hur Jacob har präglats på henne, hur Bella klarar första tiden som vampyr och så får vi följa kampen mellan Cullens och Volturi. Som sagt, filmen är snyggt gjord men följer inte böckerna och tappar därmed en del av charmen som finns i böckerna.

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Annika
    Nov 29, 2012 @ 19:26:26

    Håller med

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: