Bio: Ted

Igår var jag på bio och såg Ted. Vi såg den på Rigolettos VIP-avdelning vilket var roligt. Det kostade 220 kr men i priset ingick biobiljetten, större fottöljer med extra benytrymme och så dricka och popcorn. Det var en upplevelse, speciellt då vi nästan var ensamma på VIP-avdelningen.

Filmen var jag ganska skeptisk till och hade därför ganska låga förväntningar. Men det var ett par riktigt goda skratt även om det fanns ett par överdrivna scener också.

Filmen handlar om John Bennett som inte har några vänner, han får en nallebjörn (Ted) i julklapp som barn och önskar att han kom till liv. Johns önskan blir verklighet och en livslång vänskap har fötts. John träffar sin flickvän Lori och dem bor alla tre tillsammans. Problemet är bara att medan Lori gör karriär stannar John helst hemma med Ted, tittar på film och röker på. Ted blir ett konstant irritationsmoment i förhållande mellan John och Lori. När John försöker bryta med Ted går det inge vidare och det blir både tragiskt och komiskt. Filmen är dock lite av en ”feel-good”-film och den slutar bra men kanske inte riktigt som man tror.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: