Punka på pappas bil

Foto: Sofie

Det är nästan alltid roligt att låna pappas bil. Ikväll åkte jag ut med mamma och JK till Prestogrillen på Lidingö för att äta middag. När vi sitter och äter ser jag att höger framhjul ser platt ut. Mamma svara att det är för att jag står ojämt på trottoarkanten. Jag tänker inte mer på det, men när vi kommer ut till bilen inser vi alla tre att vi har fått punka. Jaha, vad gör man då?

Pratar med pappa som är på kryssning och får veta att det inte finns något reservdäck. Vi försöker pumpa upp däcket men lyckas inget vidare, då kommer en kille ut från grillen och hjälper oss att hissa upp bilen en bit. Det kommer in lite mer luft i däcket men inte tillräckligt. En av mina vänner dyker upp och vi får hjälp att fylla däcker med någon gegga som tillfälligt ska laga däcket. Men det funkar inte heller. Så efter mycket om och men får vi flytta undan bilen och lämna den på Lidingö. Som tur är kom min vän med bil så vi fick skjuts hem från Lidingö.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Annika
    Feb 17, 2012 @ 07:48:32

    Det är ju inte riktigt det man hade tänkt sig att stå och glo på när ‘kvasten’ o ‘yxan’ gör tappra försök att fixa punka 😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: