Bio: Bridesmaides

Bridesmaides är en helt galen och ganska tragisk film. Den handlar om Annie vars live håller på att ramla isär. Hennes företag har gått i konkurs, killen hon dejtar vill knappt veta av henne och till råga på allt ska hennes bästa vän, Lillian gifta sig. Annie ska vara maid of honor men blir svartsjuk på Lillans nya vän, Whitney. Annie är pank och försöker ta sig igenom det hela utan att göra av med allt för mycket pengar men Whitney trumfar henne konstant. Det slutar med att Annie skämmer ut sig och Lillian ett antal gånger och när måttet är rågat bryter de två vännerna. Annie är inte längre välkommen på bröllopet.

Samtidigt träffar Annie en trevli man, en polis som var på väg att skriva ut böter på hennes trasiga bakljus. Men han kommer ihåg hennes goda kakor (från det bageri/café hon drev) och river böter. Han blir intresserad och dem stöter på varandra ett par gånger, hamnar i säng och hon springer därifrån livrädd. Så, allt är verkligen en röra i Annies liv.

Dagen för Lillians bröllop är kommen och Lillian är borta, Whitney ber Annie om hjälp och filmen slutar med bröllop. Men det känns inte lyckligt, det känns inte vacker eller trevligt. Det är som om det vilar en tragisk slöja över filmen, något smutsigt och tråkigt. Visst skrattade jag ett par gånger men det var ingen höjdar film. Inget jag rekommenderar…

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Annika
    Okt 09, 2011 @ 10:19:34

    Nu blev det riktigt spännande, den här filmen vill jag absolut se 😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: