Bio: Cowboys and Aliens

Gillar du gamla wester filmer? Gillar du Sci-Fi och aliens? Då är Cowboys & Aliens filmen för dig.

Det är en underhållande och spännande film som griper tag i en från första till sista scenen. Filmen börjar med att Jake Lonergan (Daniel Craig) vaknar upp mitt ute i öknen. Han vet inte var han är, vem han är eller varför han är där han är. Dessutom har han ett konstigt metallarmband på sig och så är han skadad. Till råga på allt kommer det tre prisjägare som tror att han är efterlyst och att dem kan få pengar för honom. Jake försvarar sig, dödar de tre männen och tar kläder och häst ifrån dem. Han får även en följeslagare i deras hund.

När han kommer till byn smyger han sig in i ett hus för att tvätta av sig, där blir han påkommen av byns präst och ompysslad. Mitt i allt blir det bråk ute på torget i byn. Det är Percy som på fyllan lever rövare. Mitt i allt tumult råkar han skjuta en av byns vice sheriffer vilket leder till att han blir fängslad. Percy tror dock att han är oövervinnlig eftersom hans pappa är Woodrow Dolarhyde (Harisson Ford), rikast i stan. Visst vill Woodrow rädda sin son men han vill också ha tag på Jake som har stulit guld ifrån honom. Det visar sig nämligen att Jake är efterlyst och även han buras in. Samtidigt som sheriffen ska föra fångarna till stan attackers byn av något flygande. Alla försöker ta skydd och försvara sig på bästa sätt men det är inte lätt då dessa farkoster även tillfångatar invånaren. Nu börjar kampen för att få tillbaka fruar, äkta män, föräldrar och far- och morföräldrar.

Tillsammans ger sig ett gäng av byns invånare ut på jakt efter varelserna som tillgångatagit deras nära och kära. Det är inte alltid lätt och det finns många konfliker. Vi får möta banditer, indianer och andra utomjordingar. Men som tur är vet Woodrow hur man tar befäll och Jakes metallarmband visar sig vara ett vapen som kan döda aliens. Tillsammans lyckas dem övervinna ondskan…

Som sagt, det är en uderhållande och spännande film med mycket action. Helt klart sevärd!

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Annika
    Sep 09, 2011 @ 07:37:30

    Håller med 🙂

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: