DVD: Serious moonlight

Vissa filmer är bara konstiga och knäppa. Imorse såg jag klart Serious moonlight och det är definitivt en konstig och knäpp film. Jag köpte den på en loppis eftersom Meg Ryan har en av huvudrollerna. Jag gillar Meg Ryan och tänkte att det var en romantisk film men det var det inte. Meg Ryan spelar Louise, en kvinna mitt i karriären som är gift med Ian. Louise kommer till deras gemensamma stuga en dag tidigare än planerat. Stugan är överröst med rosor och Louise ser fram emot en romantisk helg med sin man. Ian däremot, som tror att Louise ska komma första nästa dag ser fram emot en romantisk kväll med sin flickvän. När han försöker förklara för Louise att han tänker lämna henne får hon fnatt. Hon tejpar fast honom vid en stol och tänker inte släppa honom förrens han älskar henne igen.

Efter en stund ber han om att få gå på toaletten och Louise släpper honom. Han försöker smita med resultatet att Louise tejpar fast honom vid toaletten med byxorna nere. Men galenskaperna slutar inte här. När Louise åker till affären kommer gräsklippar killen. Ian skriver efter hjälp och killen går in i huset. När han hittar Ian ser han sin chans att råna paret. Louise kommer hem och han slår ner henne och binder henne. Dagen efter kommer flickvännen och hon får samma behandling.

Efter mycket om och men sticker gräsklipparkillen och hans kompisar och Louise, Ian och flickvännen lyckas larma polisen. Louise har dock lyckasts, Ian älskar henne fortfarande och lämnar sin flickvän. Filmen slutar ett år senare med att stugan är såld och Louise och Ian har fått barn.

Visst fanns det en del lustigheter i filmen men den var mest knäpp, gillar man galna komedier och sjukhumor kan den vara rolig men annars är det ingen idé att slösa tid på den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: