En kväll med Akademin

För ett tag sen var på en prova-på-kväll på Akademin, en skola för medium (läs mer om Prova-på-kväll på Akademin). Efter kvällen kände jag mig positivt och funderade på att gå deras grundkurs. Häromdagen fick jag ett mail från dem om en informationskväll hos dem, En kväll med Akademin. Självklart lät det intressant och jag frågade mamma om hon ville följa med.

För en stund sen kom jag hem ifrån denna kväll. Vi fick veta mer om skolan, dess lärare, kurser och utbildningar. Det var dragning på kvällens lotteri där man kunde vinna presentkort på deras kurser. Sedan berättade Vendela Cederholm om sin medverkan i TV-programmet Det okända. Kvällen var väldigt informativ och upplyssande men på ett helt annat sätt än jag trodde. Jag hade hoppats på att vinna ett presentkort så att jag kunde delta i grundkursen men nu i efterhand är jag glad att jag inte gjorde det. Kvällen gjorde att jag inte är lika positiv och känner att jag vill nog inte gå deras kurser. På något sätt fick jag avsmak för det hela ikväll. Det var något i attityden, i kursupplägget och i deras sätt att skratta bort det mesta.

På ett sätt verkar skolan och dess lärare väldigt seriös, på ett sätt inte. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag tror inte att det är för mig. Jag får helt enkelt hitta en annan skola med en annan typ av kurser/utbildning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: