En tisdag i Malmö

Vaknade av mig själv och passade på att kolla in Facebook och lite så. Sen gjorde jag mig iordning för att gå ner på stan och träffa en vän. Jag fick intrstruktioner om hur jag tar mig ner på stan gåendes. Vi träffades upp på Stortorget och gick sedan för att fika/äta frukost. Det blev ett café på Gustav Adolf Torg som jag tror hette just Gustav Adolf. Efter 1,5 timme på uteserveringe men en massa skvaller gick vi en vända på stan. Vi promenderade upp och ner ochh fram och tillbaka och efter ungefär en timme hade jag sett det mesta av centrala Malmö. Min vän skulle börja jobba snart och jag skulle nere och hälsa på min andra vän, den jag bor hos, på jobbet. Efter en stund var jag på plats nere på Stereo i Västra Hamnen. Där spenderade jag ett par timmar medan min vän jobbade klart. Det blev en kopp te, lite lättare lunch och en drink. Sen bar det av hem till honom,

Lilla Sune, en Jack Russel terrier, väntade på oss hemma och vi tog en längre promenad med honom. Vi promenerade runt nere vid vattner och runt i Västra Hamnen. Riktigt mysigt, många coola och lite udda arkitektritade hus. Tyvärr var jag så klantig så jag fick inte med mig kameran.

Vid 20-tiden var vi hemma igen och då gjorde vi oss iordning för att åka ner till Lilla Torg och äta middag. Valet föll på Mellow Yellow och jag åter en väldigt god chevretoast på kavring. Vi passade även på att gå förbi min andra vän på Bastard, där han jobbar och sen blev det Prins Bernhard. Ett i mina ögon överskattat ställe, speciellt då det denna kväll var en medelålder på 21 där. Vid 3-tiden begav vi oss hemmåt.

Annonser

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Annika
  Jul 07, 2010 @ 11:41:07

  att du inte tog med dig sune när du var ute o gick

  Gilla

  Svara

 2. Annika
  Jul 07, 2010 @ 12:46:18

  spännande

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: