En onsdag i Malmö och Köpenhamn

Dagen började lugnt eftersom jag var ute igår. Gick upp vid 11-tiden och kollade Facebook, mail och lite sen. Vid 12 gjorde vi oss iordning. Vi tog med oss Sune och promenerade till min väns jobb, Stereo nere i Västra hamnen. Där åt vi lunch. Efter mycket om och med bestämde vi oss för att trots allt åka till Köpenhamn. Vi tog bussen hem till honom, lämnade Sune och hämta några saker. Sedan bar det av ner till centralstationen och tåget till Köpenhamn. Kloockan 15:23 avgck Öresundståget till Köpenhamn och strax innan 16 var vi framme. Vi promenderade runt i Köpenhamn och tittade i diverse butiker. Här hittade jag mammas födelsedags present *blink*

Vi strosade ner mot Nyhavn och funderade på att åka en båttur runt stan men ändrade oss och promenerade tillbaka mot stationen. Det blev en glass och sen satte vi oss på en uteservering och tog en fika. Det var skönt att få sitta ner en stund efter allt promenerande. Vid 20:23 satt vi återigen på tåget tillbaka till Malmö.

Väl tillbaka i Malmö gick vi till Lilla Torg för middag. Idag blev det pizza, tyvärr en ganska medioker pizza. Efter det tog vi bussen hem för kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: