Födelsedagsmiddag med familjen

I lördags var jag ute på födelsedagsmiddag med familjen. Valet föll på Restaurang Riche eftersom de var en av få restauranger med ett bra urval vegetariska rätter. Vi började med en flaska champagne, Pol Roger Brut. Sedan blev det förrätt och självklart varmrätt. Jag åt vegetariska vårrullar med sweetchilisås och Pasta penne med kronärtskocka och lite grönsaker. Vårrullarna var fantastiskt goda, krispiga och fina. Pasta däremot var rätt och slätt pasta.

De andra var också väldigt nöjda med sina förrätter men varmrätterna var inte direkt någon höjdara. Eftersom det hade blivit ganska mycket folk och ganska hög ljudvolym valde vi att ta in notan och gå vidare.

Då vi var sugna på efterrätt och något att dricka tänkte vi oss Friday’s, nära och bra. Där var det dock väldigt fullt så det blev en taxi till Cadierbaren på Grand Hotel. Där avslutade jag kvällen med en bit kolatårta och en alkoholfri drink. De andra fortsatte med en falska champagane till och creme brulée. Tack för en trevlig kväll!

Foto: Sofie

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Annika
    Maj 10, 2010 @ 23:59:49

    tack själv det var en trevlig kväll

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: