Att köpa bil är inte så enkelt som det verkar

Jag går i funderingarna på att skaffa bil. Inte en ny utan en äldre, begagnad bil. En som är ganska billig. Men det är inte lätt att för det första veta vad man ska leta efter och sen verkligen hitta det. Har suttit en hel del på Blocket.se och letat. Men det finns ju mängder av begagnade bilar till salu i alla prisklasser. Det svåra är ju som sagt att först veta vad man vill ha och sen att kunna läsa annonserna rätt. Att veta bakom vilken annons pärlan döljer sig.

När jag väl har hittat en intressant bil så är det dags att ringa och fråga om den först och främst finns kvar. Sen ska det ställa frågor, det som inte står i annonsen och efter det ska man bedömma om det är en ärlig och seriös säljare. Efter bedömingen är det dags att titta på bilen. Även då ska man veta vad man ska titta på, var de dolda felen kan finnas och så vidare.

Nä, det var inte direkt lätt att köpa begagnad bil. Men efter detta gång, om det blir någon bil, kanske det blir lättare *ler* Sen är det ju tur att det finns folk runtomkring som jag kan fråga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: