Nationaldagsfirande och Smaka på Stockholm

Efter att jag återhämtat mig efter tentan åkte jag ner på stan för att träffa en god vän. Jag hade siktat in mig på en Mudslide på Friday’s. En Mudslide är en supergod drink gjord på sprit och glass. Vi möttes upp på T-centralen och tog en promenad ner mot Kungsträdgården där det var Smaka på Stockholm. Vi passade på att ta ett varv och titta lite, dock kändes det inte speciellt lockande. Maten var den samma överallt, det kändes dyrt och inte blev det bättre av att det var ganska så kyligt ute.

Det fanns dock en kul grej och det var provsmakning och omröstning av Pago’s nya smak. Vi provsmakade blåbär, päron, granatäpple, plommon-morot-lime, äpple och ananas. Bäst var blåbär och ananas. Så nu ska det bli kul att se vilken smak som hamnar i affären.

När vi gått vårt varv gick vi bort till Friday’s men det syntes redan utanför att det var kört att komma in. Så vi tog en promenad ner till Birger Jarlsgatan och Friday’s där. Men där var det också fullt, så det blev ingen Mudslide 😦

Det märktes att det var Nationaldagen och Smaka på Stockholm. Fullt med folk överallt och egentligen ingen idé att ge sig ner på stan. Vi hittade dock en restaurang en bit i från centrum och åt en trevlig middag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: